Rumored Buzz on προεκλογικη εκστρατεια social media

Αρχική Το Βιβλιοπωλείο μας Βοήθεια για την ιστοσελίδα Επικοινωνία

επεξεργασία κώδικα]

Η πολιτική επικοινωνία με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει αρκετά και δεν ακολουθεί, πλέον, τους παραδοσιακές νόρμες. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν τα κόμματα και οι πολιτικοί έχουν περάσει στη εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει.

Λαϊκή εικόνα της εποχής που εικονίζει τη Μάχη του Σαγγάριου. Σε πολεμικό συμβούλιο που έγινε στην Κιουτάχεια, η ελληνική ηγεσία αποφάσισε τη συνέχιση της προέλασης προς κατάληψη της Άγκυρας.

Υπάρχει στρατηγική και ‘κρυφή ατζέντα’ στην συγκρότηση των Δελτίων Ειδήσεων; Εάν ναι, τι συνεπάγεται; Από ποιους δρώντες ασκείται και τί επιδιώκεται, εν προκειμένω;

Καλό είναι να επικεντρωνόμαστε σε αυτά βρίσκοντας μια ισορροπία μεταξύ των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων που προσφέρουν, διασφαλίζοντας πάντα, ότι τα χρησιμοποιούμε με τον πιο ασφαλή για εμάς τρόπο. 

Μια εποχή που χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές στον χώρο του πολιτικού και επικοινωνιακού ανταγωνισμού. Σε αυτήν την νέα εποχή κεντρικό ρόλο διαδραματίζει το λεγόμενο «πολιτικό μάρκετινγκ».

βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.

Πάγιες στρατηγικές πειθούς και προσεταιρισμού των κοινών από τα σύγχρονα κόμματα, εν όψει εκλογικών αναμετρήσεων.

. Ο Κεμάλ, διατηρώντας επαφές με τους Ιταλούς και τους Γάλλους, από τα λιμάνια των οποίων προμηθευόταν όπλα και πυρομαχικά, προεκλογικη εκστρατεια social media οργάνωσε αντίσταση εναντίον του ελληνικού στρατού.

Ιστορία του Ελληνικού Τύπου, Η Ελληνική Ιστορία στον Τύπο

Σχολή Πολιτικών Επιστημών Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

Με την επικείμενη κατάληψη της Κωνσταντινούπολης αυξήθηκε πολύ η πίεση προς τους Κεμαλικούς. Ο Άγγλος Βουλευτής Γκλην πήρε τηλεγράφημα από τον Άγγλο στρατηγό Τάουνσεντ από την Άγκυρα που ανάφερε ότι ο «Κεμάλ είναι διατεθειμένος διαπραγματευτεί ειρήνην» σε περίπτωση που οι Έλληνες καταλάμβαναν τη Πόλη. Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ τόνιζε ότι: "...η Ελλάς ζήτησε από τους Συμμάχους την άδεια να καταλάβει την Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν οι Έλληνες σε θέση να το κάνουν και μόνη δε η απειλή της επιχείρησης κατετάραξε τους Τούρκους στην Άγκυρα...".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *